@kenakter

KEN LIVE

Boka scenföreställningen @kenater – en man att hålla sig i när åskan går redan nu. 

Just nu skriver vi färdigt manuset till den nya scenföreställningen @kenater – en man att hålla sig i när åskan går. På grund av pandemiläget har vi valt att förlägga premiären till efter sommaren och urpremiären sker i Västerås den 11e september 2021. Vi tar redan nu emot turnébokningar för hösten och kan spela uppsökande från 20e september och framåt.

KEN insta

KEN mEmmo m.m.

Ken Akter är en komisk figur spelad av Lina Petersén, som ursprungligen kom till liv i föreställningen Man on Tour som Teater Tropos turnerade med under några år från 2008. Föreställningen finns inte kvar men från 2018 har Ken fått nytt liv i sociala medier. Scrolla ner för att se dem filmer som roar Kens 24000 följare på Instagram.

På tjänsten Memmo kan du beställa en hälsning från Ken till en vän. Ken kan hurra och gratulera, peppa eller bara önska någon en skön dag.

 

Vill du stötta vårt arbete med @kenakter? Med tjänsten Bottler blir du månadsgivare och stöttar med 30 kronor i månaden. Det går även att swisha ett bidrag till nummer 1234968251 (mottagare Förgätmigej).

Teaser SCENFÖRESTÄLLNING
@KENAKTER INSTAGRAMFLÖDE
Logo outline.png

Narvavägen 75

724 68  Västerås

boka@teatertropos.se

070-521 07 16

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© Teatertropos

Webbdesign av Melvin Petersén