top of page

Nytt! Boka Ken Akter som föreläsare!

En humoristisk "föreläsning" för konferensscenen eller föreläsningssalen. Den komiska figuren Ken Akter (Lina Petersén) kommer till er med stort självförtroende för att föreläsa om… Ja vad var det nu igen? Inga problem, säg ett ämne och Ken kan prata. I sann föreläsaranda slår han fast att där andra ser problem, ser han bara möjligheter. Med sig har han assistent-Conny (Conny Petersén) som gör vad han kan för att hålla ordning på både ämnet och scenen. 

  ”Ken Akter förklarar jämställdhet för dig” är en fejkad föreläsning som gör satir på plattityder och fördomar om jämställdhet. 

Kan bokas från och med 17e september 2023. 

Ken o Conny 16-9 v2 kopiera.png

Ken Akter - sån jävla otur!

Boka scenföreställningen @kenater – sån jävla otur!

Föreställningen kan beställas över hela landet. Läs mer i pdf.

Omfattas av Teatercentrums bokningsstöd, mer info här.

”Bejublad skrattföreställning… uppvisningen av Ken Akter, där varje ord är exakt och relevant, är inget annat än en briljant fullträff och en hejdlöst drift med ämnet.”

Länstidningen Östergötland

”Lina Petersén är fantastisk som Ken...hon intar scenen med pondus, självförtroende och är rolig som tusan. Publiken är med henne på Ken-tåget hela vägen och skratten avlöser varandra. Vid showens slut tänds lamporna och jag ser hur mannen framför mig torkar bort glädjetårarna. Jag gör likadant.”  

vlt 

Biljetter

Är du publik och vill se föreställningen hittar du spelplan och biljetter här.

”Bejublad skrattföreställning… uppvisningen av Ken Akter, där varje ord är exakt och relevant, är inget annat än en briljant fullträff och en hejdlöst drift med ämnet.”

Länstidningen Östergötland

Instagram & Facebook

Filmerna till Instagram och Facebook produceras med stöd av frivilliga bidrag.

Gillar du filmerna och vill stötta får du gärna swisha valfri summa till 1234968251 (mottagare Förgätmigej).

Kens Insta
@KENAKTER INSTAGRAMFLÖDE

När du startar en film kan ljudet vara av. Du hittar ljudsymbolen om du för pekaren över filmen i det nedre högra hörnet.

bottom of page